top of page

Dining rooms we love | Summer 2020


Above and below: Design by Forbes Rix Design

Photos by: Natalie Dinham Photography


A total renovation was required for this beautiful Late Georgian cottage with a rather gloomy sixties extension. We wanted the house to feel contemporary and light, but with a distinct nod to the traditional. We introduced a bespoke glass partition to create a multi-purpose utility room with a work area and downstairs WC. Every corner of the cottage is used to accommodate the family’s needs.


A dining room was added on to the new kitchen, which is flooded with light from a large contemporary roof light and a wall of glass doors, providing an intimate connection to the trees and plants in the patio outside.


Below: Alisa and Lysandra Interiors

Adelaide, South Australia